Du er landet på Fonduesæt.dk, det helt rigtige sted at finde WMF fondue. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF fondue tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Lono Fondue

Sidste produkt på vores liste er WMF Lono Fondue som vi har fundet til 818,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Invitér venner og familie til en hyggelig fondue-aften.
Lono Fondue fra WMF gør måltidet til en fornøjelse, der kan deles med op til 8 personer.
Fonduen kan rumme 1,5 liter og har 8 fonduegafler i fremstillet i rustfrit Cromagan stål. Gaflerne er farvemar…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF fondue i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF fondue:

Dyreste WMF Fondue på listen er WMF Lono Fondue fra KitchenOne.dk med en pris på 818.00. Billigste udvalgte Fondue er WMF Lono Fondue som du kan købe for 818.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Fondue vi har fundet koster i gennemsnit 818 kr.
Ovenstående WMF Fondue data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Coolshop.dk). Alle WMF Fondue tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fondue guides:

Fandt du ikke det rigtige Fondue blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fondue: